Endeleg er ho på plass !

Grannabryggjo klar til bruk

Fyrste båten på plass

El lenge varsla brygge er no på plass. Utriggarar til fortøying av  båtane er montert. 35 båtplassar er selde og slik brygga står i dag kan ho romma 41 båtar.

På yttersida vert det pullertar til fortøying av gjestebåtar. Oppå bølgebrytaren som er på tilsaman 154 meter, vert det montert fleire søyler med led ljos på toppen og kvar søyle inneheld 4 straumtilkoblingar med målar. Dette vert til arbeid i båtane/varme ombord etc.

På land har me og lyst på opplyst parkering og uteplass. Me vil og bitta saman uteplass og badestrand.

Det skal og førast vatn ut. Slik at båtane kan vaskast og vanntankar fyllast. Det vert ofte snakka om «3-fot sykja». Båtane vert større og større.

Me har i lengra tid vore i kontakt med , og sendt innspel til  heradet om dei kan hjelpa oss med tilførsel av straum og vatn. Men interessa har vore laber. Me har rett og slett ikkje høyrt noko frå dei.

Men me skal klara oss sjølv og. Me pleier jo det !

Indre austsio har kosta dette flotte anlegget vårt sjølv. Den nye uteplassen vår vert bygd med midlar frå IAG og Føyk. Me har no gått til innkjøp av meir material og håpar på oppstart av meir dugnad og bygging ca Mars. Då kan det verta snorklypping før sommaren. (av ein lokal representant)

Båtbrygge og forsamlingsplass